karamellkreem !

11 Jun

4dl piima
6dl 35%-või 38% rõõska koort
100g suhkrut
60g suhkrut piimaga koos kuumutamiseks
30g zelatiini
vanilliini või  vanillsuhkrut
valmistamine
1. kuumuta piim koos sukruga,lisa kuumutamisel
vanilliini suhkur või vaniliin
2. Sulata suhkur kuival pannil,kuni see muutub vedelaks
Lisa natuke vett ja kuumuta kuni see muutub vedelaks
Lisa natuke vett ja kuumuta , pidevalt segades koora läbi.
Vett pannile valades ole ettevaatlik,see pritsib
Lisa sulatatud suhkur kuumale magusale piimale
lisa ka natuke soola ja jahuta,
3.Paisuta zelatiin vähese veega,sulata veevannis ja
lisa jahutunud piimale.Lse seista, kuni karamelli-piimasegu
hakkab kergelt tarretuma.
4.Vahusta koor,ning sega kokku paksenenud piimaseguga
Piim javahukoor peavad kokkusegamisel olemasamal temperatuuril.
5.Enne laualeandmist lase paar tundi jahedas kohas seista

4dl piima6dl 35%-või 38% rõõska koort100g suhkrut60g suhkrut piimaga koos kuumutamiseks30g zelatiinivanilliini või  vanillsuhkrut
valmistamine
1. kuumuta piim koos sukruga,lisa kuumutamiselvanilliini suhkur või vaniliin
2. Sulata suhkur kuival pannil,kuni see muutub vedelaksLisa natuke vett ja kuumuta kuni see muutub vedelaksLisa natuke vett ja kuumuta , pidevalt segades koora läbi.Vett pannile valades ole ettevaatlik,see pritsibLisa sulatatud suhkur kuumale magusale piimalelisa ka natuke soola ja jahuta,3.Paisuta zelatiin vähese veega,sulata veevannis jalisa jahutunud piimale.Lse seista, kuni karamelli-piimaseguhakkab kergelt tarretuma.4.Vahusta koor,ning sega kokku paksenenud piimasegugaPiim javahukoor peavad kokkusegamisel olemasamal temperatuuril.5.Enne laualeandmist lase paar tundi jahedas kohas seista.

 

kreem sokolaadi

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: