Rabarberikook !

11 juuni

RabarberikookRabarberikook6 dl nisujahuKate: 2 dl rabarberit, 6 sl suhkrut, 1 dl hapukoort, 3 muna, 2 sl kartulitärklist, 4 sl rosinaidSegada pärm  kergelt leige ja hoia senikaua soojas, kuni pärm hakkab käärima. Lisa teised ained ja sõtku  taigen, mis juba käte küljest lahti lööbLasta taignal 1 tund soojas kohas kerkida. Kerkinud taigen rullida jahuga üleriputatud laual õhukeseks ja asetada ahjuplaadile. Taignaservad suru väheke kõrgemaks.Katte valmistamiseks sega väikesteks tükkideks lõigatud rabarber ja suhkur hapukoore, lahtiklopitud munakollaste ja kartulijahuga.Soovi korral lisa pestud  rosinad. Viimasena lisa vahustatud munavalged – küpsetada 200° juures helepruuniks.

Vaata täpsemalt http://www.noolis.com/?p=282

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: