Rabarberikook !

11 Jun

RabarberikookRabarberikook6 dl nisujahuKate: 2 dl rabarberit, 6 sl suhkrut, 1 dl hapukoort, 3 muna, 2 sl kartulitärklist, 4 sl rosinaidSegada pärm  kergelt leige ja hoia senikaua soojas, kuni pärm hakkab käärima. Lisa teised ained ja sõtku  taigen, mis juba käte küljest lahti lööbLasta taignal 1 tund soojas kohas kerkida. Kerkinud taigen rullida jahuga üleriputatud laual õhukeseks ja asetada ahjuplaadile. Taignaservad suru väheke kõrgemaks.Katte valmistamiseks sega väikesteks tükkideks lõigatud rabarber ja suhkur hapukoore, lahtiklopitud munakollaste ja kartulijahuga.Soovi korral lisa pestud  rosinad. Viimasena lisa vahustatud munavalged – küpsetada 200° juures helepruuniks.

Vaata täpsemalt http://www.noolis.com/?p=282

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: